Wat doet Rivka

Na werkzaam te zijn geweest als docent en maatschappelijk werker, ben ik jarenlang werkzaam geweest bij het Prinses Beatrix Spierfonds in diverse functies. Op dit moment werk ik als ZZP’er bij The Schiphol Group – Amsterdam.

The Schiphol Group

Sinds februari 2023 ben ik werkzaam bij Schiphol als adviseur PRM (Persons with Reduced Mobility). Daarnaast ga ik aan de slag met een aantal ambitieuze plannen om het reizen voor mensen met een beperking te verbeteren.

Prinses Beatrix Spierfonds

Bij het Prinses Beatrix Spierfonds heb ik allerlei werkzaamheden verricht zoals het organiseren van patiëntendagen & fondsenwervende events, het maken van een documentaire, woordvoering en ondersteuning bij de afdeling communicatie en fondsenwerving voor ‘SMA de wereld uit!’ en het relatiemanagement met patiënten.

"

“Met Rivka’s kritische, directe en humoristische houding is zij een betrouwbare partner in het vinden van een oplossing voor een (ingewikkeld)vraagstuk. Of het nu een patiënt is of een bedrijf, als je Rivka’s hart raakt gaat zij voor je door het vuur en is zij ‘je partner in crime’”

Universitair Medisch Centrum Utrecht

De toekomst van mensen met de spierziekte SMA is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Van geen toekomst, kwam er wel een toekomst; en een toekomst die steeds mooier wordt. Ik ben als ervaringsdeskundige nauw betrokken bij alles hieromheen en ben vaak de schakel tussen de verschillende partijen. Nog steeds werk ik op het gebied van communicatie nauw samen met de artsen en onderzoekers.

Bezige bij

Ik ben een bezige bij die altijd klaar staat om anderen te helpen. De media weet mij regelmatig te vinden voor een interview of voor een visie op een maatschappelijk vraagstuk. Ook ondersteun en adviseer ik patiëntenvereniging Spierziekten Nederland.

Kan ik met mijn ervaring jou helpen en daarmee ook een bijdrage leveren aan mijn passies? Neem dan contact met mij op!